Vinyl Suicide – Homeward Bound

  1. Intro
  2. Plastic Flowers
  3. Pictures of You
  4. I Don’t Belong Here
  5. Five Steps
  6. 6:40 am (on Lycabettus)
  7. Mad Tea Party
  8. Under Glass

Αιθέρια layers φωνητικών επεξεργασμένα με υπνωτικά reverb. Rhythm section με roomy, γλυκά τύμπανα και πομπώδες, groovy μπάσο. Κιθάρες που συχνά ακούγονται σαν synth ή arpeggiator και ονειρικές lead μελωδίες στα πλήκτρα. ~Avopolis

#Indie Pop #Indie Rock #Suicide Pop

Released on: The Sound Of Everything 2015

Credits: Recorded